top of page

HERRKLIPPNINGAR

Klippning Mind

- Vår vanligaste behandling för män.

Passar alla killar som vill få en hållbar och genomklippt frisyr. Passar dig som exempelvis önskar en ny frisyr, är ny kund på salongen, klipper dig mer sällan eller vet med dig att vi behöver upp till 45 min för att klippa ditt hår.


Klippning som börjar med hårtvätt och hårbottenmassage. Vi har gott om tid för konsultation och vi anpassar produktvalen efter din hårtyp. Avslutas med en hållbar styling.

Upp till 45 minuter. Pris 640:-

Klippning Touch up

Passar dig som klipper dig regelbundet var 5-7 vecka och önskar fräscha upp din nuvaranade frisyr med maskinklippning på sidor och nacke. Är du ny kund på salongen eller vill ha en ny frisyr boka klippning "Mind". Passar även dig som inte behöver klippa igenom hela håret. Exempelvis endast klippa sidorna med maskin eller göra en enklare justering.

 

Klippning som börjar med en hårtvätt. Avslutas med enkel styling

Upp till 30 minuter. Pris 490-590:-

Klippning Deluxe

Helhetsbehandling för dig som behöver rensa bort orenheter från hår och hårbotten. Detta kan bland annat orsakas av stylingprodukter och kan orsaka en kliande, ibland fjällande hårbotten. Det är även viktigt att peela bort orenheter för att främja en god hårtillväxt och friskt hår. 
Vi hjälper dig även med en kur mot mjäll, torr hårbotten eller torrt hår. Vi anpassar produktvalen och behandling efter dina behov. 
Vi ser över och fixar dina ögonbryn vid behov. 


Klippning som startar med en tvätt och anpassad kur för just ditt hår och hårbotten. En skön hårbottenmassage och därefter klippning och styling.    

60 min 690-840:- beroende på val av kurer. 

                 

 

Puts eller luggklippning

Passar dig som endast ska klippa luggen eller vill ansa till runt öron och nacke på ett kort hår. Tvättning ingår inte. Ring salongen för bokning så ordnar vi en tid till dig, oftast samma dag.


15 min 195:-

Barnklippning upp till 10 år

Passar alla barn som kommer med nytvättat hår.
30 min. Maxpris 420:-

222941853_2906949989564092_3687347493781569753_n_edited.jpg
bottom of page