top of page

Frisör sökes

 

Då vi har en pensionsavgång och en föräldraledighet på gång är vi i behov av en erfaren frisör för att ta emot våra fantastiska kunder. 

Vi letar efter dig med minst 10 års erfarenhet av yrket och vill hyra stol. Du är mellan 30-60 år. Kreativ, engagerad, gillar att lära sig nya saker och tar hand om kunderna på bästa sätt. Du möter både kunder och kolleger med glädje och bidrar till vår redan goda stämning på salongen.

Mind är en salong med 10 stycken frisörer i blandade åldrar. Det finns både anställda och hyrstolar. Hos oss får du en arbetsplats med härliga kollegor som gillar att utvecklas och alltid strävar efter att vara bäst gällande service och tjänster. Det vi har gemensamt är att vi alltid är proffesionella och vill serva våra kunders hår på bästa sätt.

 

Vi arbetar med L’Oreal, Kérastase, Kevin Murphy, REF och HH Simonsen.

Salongen har totalt 12 frisörstolar och ett nytt separat litet rum där man tex kan jobba med hårersättning eller annat. 


Mind med anställda och dess hyrstolar är stabilt växande företag. Är du idag en hyrstol på annan salong hjälper jag dig gärna att få en bra ekonomisk övergång med hyror för att få en bra start när du börjar hos oss. Detta gör att det finns möjlighet att starta omgående om du önskar.  

Team MIND med
Sanna Appeltoft, Ägare
…………………………..
Tveka inte att höra av dig vid intresse. Alla sökningar hanteras konfidentiellt.

Via mejl info@mindvaxjo alternativt på 0701195252 så hörs vi vidare. 

 

LEDIG TJÄNST.png
bottom of page